Sluiten
Menu

Hamme Hos

Dit 55+ orkest bestaat uit muzikanten die ervaring hebben in het bespelen van een instrument en samenkomen om te genieten van het spelen, koffie te drinken en een praatje te maken. De groep treedt regelmatig op voor publiek. De bezetting van Hammehos is compleet, maar er kunnen in overleg extra instrumenten bijgevoegd worden: 1 tot 2 tuba’s, baritons of euphoniums. Vraag gerust naar de mogelijkheden of geef uw wensen door.

Hammehos repeteert op donderdagochtend 9.30-11.25 uur van september tot de meivakantie bij Opus3.

 

Jaartarief: € 145,00 per jaar
Maandtarief: €14,50 (10 maanden)

Het 55 plus-orkest Hamme Hos bestaat uit 20 enthousiaste muzikanten o.l.v. dirigente Zwaanette Dijkstra. Met veel plezier vertolkt het orkest zingend en spelend bekende melodieën van vroeger en nu. De muzikanten van Hamme Hos hanteren een bonte verzameling aan instrumenten: accordeons, piano, slagwerk, gitaren, blokfluit, tuba’s, saxofoons, cornet. Het orkest treedt gemiddeld eenmaal per maand op.

Voor meer informatie en/of boekingen kunt u mailen naar: Jan Smallenbroek: j.smallenbroek@knid.nl  of bellen met 06-33213292 of Zwaanette Dijkstra: z.dijkstra@opus3.nl of bellen met 06-24105463

Docent:

Zwaanette Dijkstra